Tryater Rûnom ‘Aan Tafel’ bij Lewinski

Een inspiratiemiddag over de vraag: wie zorgt voor wie?

Archief
Tryater gaat opnieuw 'Aan Tafel' in culinair debatcafé Lewinski in Sneek. Schuif aan, eet mee en geniet een inspirerende middag!

We spelen een scène uit de voorstelling, er is lekker eten en live muziek en er zijn interessante sprekers over de thematiek van de voorstelling!

Wanneer: zondag 24 november, inloop vanaf 15.00 uur, start programma 15.30 uur
Kosten: € 23,50 inclusief borrelhapje, diner en dessert
Waar: Lewinski Culinair Podium, Waterhoenstraat 2, 8602 AC Sneek
Gespreksleiding: journaliste Kirsten van Santen

Een goed gevuld programma met theatermakers, professionals in de zorg en ervaringsdeskundigen, onder het genot van een heerlijke maaltijd en muziek.

Op 4 december speelt Tryater de voorstelling Raze om protters in Theater Sneek.  Een tragikomische voorstelling over mensen die zich niet gezien of gehoord voelen in de maatschappij. Voorafgaand hieraan en geïnspireerd op het thema van de voorstelling, organiseert Tryater op 24 november een ‘Aan Tafel bij Lewinski’. Onder het genot van lekker eten van Barry gaan we steeds vanuit een andere perspectief in op de vraag ‘wie zorgt voor wie?’ met interessante gasten.

Met o.a. een fragment uit de voorstelling Raze om protters, schrijver en regisseur Eelco Venema en acteurs Raymond Muller en Aly Bruinsma, wethouder van (o.a.) arbeidsparticipatie en sociale zaken voor de gemeente Súdwest Fryslân, Stella van Gent en Han Sterk van Stichting Aangepast Zeilen Sneek.

Deze activiteit is onderdeel van Tryater Rûnom.
Tryater speelt theatervoorstellingen, maar we zoeken ook naar andere momenten om met het publiek van gedachten te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Onder de titel Tryater Rûnom. zoeken we de mensen overal in Fryslân op om het gesprek aan te gaan, te vertellen over of actief bezig te gaan (zoals workshops) met een aantal onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken. Dat kunnen thema’s zijn die naar voren komen in onze voorstellingen, maar het kan ook een onderwerp om ons heen of uit de maatschappij zijn, los van de voorstelling. We werken daarbij samen met onder andere lokale instellingen en initiatieven, experts, theatermakers, mensen uit het onderwijs, ervaringsdeskundigen, overheden en toneelverenigingen.

Andere voorstellingen

Raze om protters