Loading...
Educatie

Voortgezet onderwijs

Tryater brengt voorstellingen in de middelbare schoolklas, dicht op de huid van jongeren. Zo ervaar je des te meer dat kunst over jou en je omgeving gaat. Want aan een acteur die op slechts enkele meters afstand zingt, zoent, droomt of in woede uitbarst, valt niet te ontsnappen.

Regisseur Wieke ten Cate maakt rauwe, eerlijke en poëtische voorstellingen voor in de klas. Ze gaan over identiteitsvorming, het individu versus het collectief, maakbaarheid versus pech. Je wordt uitgenodigd om je te verplaatsen in het perspectief van de ‘underdog’. Met sterke herkenbare scripts, steengoede acteurs en muziek laat Wieke jongeren stilstaan bij hun positie in de wereld. 

We bieden daarnaast workshops aan; dat kan ook op maat voor jouw klas! Een voorstelling en/of workshop boeken? Of ons laten meedenken over wat er het beste past? Neem contact op! 

Flam
schoolvoorstelling 14 + 20 nov T/M 28 feb’25

Flam

Een indringende klassenvoorstelling over liefde en vriendschap en alles daartussenin

Vast workshop-aanbod

Snel geregeld: gun je leerlingen een moment vol spelplezier en creativiteit. Kies hieronder uit ons vaste aanbod en neem contact met ons op. We heten je alvast van harte welkom in ons gebouw.

Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen

Geniet met de leerlingen van een boeiende rondleiding achter de schermen van Tryater. Wandel door de kleedkamers, de kostuumzolder en…

Lees meer
Theater, hoe werkt ’t?

Theater, hoe werkt ’t?

In onze theaterzaal sleutelen leerlingen zelf een scène in elkaar. Met licht, geluid, decor, kostuums, regie en spel. Geschikt voor…

Lees meer

Workshops op maat

Wil je meer doen met theater? Theater verbinden aan andere vakken? Je wilt je leerlingen laten onderdompelen in de wereld van kunst en cultuur, maar hebt daar nog geen concreet plan voor? Wij denken graag met je mee, er kan vaak meer dan je denkt!

Blijf
op de
hoogte

Kijk ook
op onze
socials

Geef een
bezoek aan
Tryater cadeau