Loading...
Educatie

Primair onderwijs

Tryater maakt interdisciplinaire jeugdvoorstellingen voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Op en rond de school, in gymzalen én theaters. Onze voorstellingen zijn onverwacht, humoristisch en muzikaal. Ze gaan over thema’s die bepalend zijn voor de toekomst van kinderen, zoals duurzaamheid, voeding, mens en natuur. Regisseur Karlijn Kistemaker nodigt kinderen uit om onderdeel te zijn van het verhaal. Bijvoorbeeld door op knoppen te drukken of mee te doen op de speelvloer. Met humorvolle teksten, vindingrijke decors en ongewone personages gaat Karlijn de passieve kijkhouding te lijf die we van het beeldscherm kennen. Ze stelt daar een ervaring tegenover die je niet snel vergeet. 

Tryater biedt producties aan die geschikt zijn voor verschillende leeftijdscategorieën. Hieronder zie je wat we op dit moment spelen. We bieden daarnaast workshops aan; dat kan ook op maat voor jouw groep! Een voorstelling en/of workshop boeken? Of ons laten meedenken over wat er het beste past? Neem contact op! 

Groeigraach
schoolvoorstelling 4 + 17 feb T/M 18 apr’25

Groeigraach

Een slapstick over (op)groeien
Anwar en de Wolf
Campagnebeeld voorstelling Anwar en de Wolf
schoolvoorstelling 8 + 24 feb T/M 28 mrt’25

Anwar en de Wolf

In muzikaal mearke oer tinzen en grinzen

Vast workshop aanbod

Snel geregeld: gun je leerlingen een moment vol spelplezier en creativiteit. Kijk hieronder bij ons aanbod, maak een keuze en neem contact met ons op. Heb je vragen? Wij helpen om te kiezen. We heten je alvast van harte welkom in ons gebouw.

Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen

Geniet met de leerlingen van een boeiende rondleiding achter de schermen van Tryater. Wandel door de kleedkamers, de kostuumzolder en…

Lees meer
Huh? Wat? Is dit taal? (8+)

Huh? Wat? Is dit taal? (8+)

Kun je ook op taal fietsen? Kun je eronder douchen? Kan een woord ook niets betekenen? Tijdens deze workshop gaan…

Lees meer
Theater, hoe werkt ’t? (10+)

Theater, hoe werkt ’t? (10+)

In onze theaterzaal sleutelen leerlingen zelf een scène in elkaar. Met licht, geluid, decor, kostuums, regie en spel. Geschikt als…

Lees meer

Workshops op maat

Wil je meer doen met theater? Theater verbinden aan andere vakken? Je wilt je leerlingen laten onderdompelen in de wereld van kunst en cultuur, maar hebt daar nog geen concreet plan voor? Wij denken graag met je mee, er kan vaak meer dan je denkt!

Blijf
op de
hoogte

Kijk ook
op onze
socials

Geef een
bezoek aan
Tryater cadeau