Vader en zoon

In 7 scènes

Bestel tickets
20 jaar geleden speelden Joop en Mads Wittermans al eens vader en zoon. Toen ontstond het idee om dat in de verre toekomst nog eens te doen. Die tijd is nu aangebroken!

Joop en Mads Wittermans speelden 20 jaar geleden Vader en zoon bij Theater van het Oosten. Zeven schrijvers schreven in alle vrijheid scènes vanuit het thema ‘vader en zoon’; het stuk werd geregisseerd door Matthijs Rümke (1954-2015).

In de voorstelling van toen liep pa tegen de midlifecrisis aan en zoon weigerde, ondanks inspanningen van z’n vader, te voldoen aan de normen van de maatschappij. In die tournee ontstond het idee om in een verre toekomst – als de zoon tegen de midlifecrisis aankijkt en pa in het bejaardentehuis lak heeft aan de regels en de maatschappij – opnieuw een stuk te maken op deze manier. Die tijd is nu aangebroken!

Vader en zoon is grotendeels Nederlandstalig met zo nu en dan Fries.

Vader en zoon is een co-productie van Tryater en Theater Wittermans Producties.


Informatie voor dorpszalen
Wil je deze voorstelling nog boeken? Er zijn nog een paar woensdag- en donderdagavonden beschikbaar in de periode okt-dec 2021. Neem contact op met Rixt Bottema om te kijken wat er mogelijk is.

Credits

Bouke Oldenhof, Joeri Vos, Rob de Graaf, Marijke Schermer, Bodil de la Parra en Jan Veldman | Joop Wittermans, Mads Wittermans | Liesbeth Coltof (eindregie) | Guus van Geffen | Mathilde de Hoop |
Joop Wittermans
Mads_Wittermans Mads Wittermans