Loading...
Sintgelok  diner
9 nov T/M 3 dec’22

Sintgelok diner

Maak je avond compleet!
Tweegangendiner

Echt een heerlijk avondje Sintgelok beleven? Kom vooraf eten in ons pop-up restaurant! Marije Lamsma van Kookpit kookt een zalig vegetarisch tweegangendiner, waarvan je gezellig samen kunt genieten.

Hoe ziet de avond eruit?
Vanaf 18.00 uur ben je welkom in onze foyer, waar we een knus huiskamerrestaurant hebben ingericht. Nadat je bent aangeschoven, start het feestelijke diner om 18.30 uur. Je krijgt een winters hoofdgerecht en een zoet nagerecht voorgeschoteld. Wat je precies gaat eten? Dat is een verrassing! Doe alsof je thuis bent en til de deksels van de pannen maar op!

Over Kookpit
Je kent Kookpit wellicht van de mobiele crêperie Cut the Crêpe die je onder meer tegenkomt op festivals als Welcome to the Village, Festival der Aa en Noorderzon. Marije verzorgt daarnaast catering, kookworkshops en wildplukwandelingen. Ze kookt uitsluitend biologisch en vegetarisch en combineert in haar gerechten verse ingrediënten uit de regio met een flinke dosis liefde.

Beperkt plek, reserveer snel
Je reserveert online eenvoudig tegelijk met je Sintgelok-tickets een plekje aan tafel. Al voorstellingskaarten in huis? Dan kun je ook los via ‘bestel kaarten’ op deze pagina een eet-ticket bestellen. De dinerkosten zijn exclusief drankjes. Let op: de capaciteit van ons restaurant is beperkt, vol is vol!

  • Ontvangst: tussen 18.00 en 18.30 uur
  • Kosten diner: € 21,50 (twee gangen excl. drankjes)
  • Reserveren voor het diner kan tot uiterlijk één dag voor de voorstellingsdatum

Blijf
op de
hoogte

Kijk ook
op onze
socials

Geef een
bezoek aan
Tryater cadeau