Loading...
Captain's Dinner
12 mei T/M 9 jul’22

Captain's Dinner

Te boeken bij Under Wetter

Maak je avond bij Under Wetter in Wergea compleet en kom vooraf eten! Chef-kok Geert-Jan Vaartjes (o.a. Lauswolt, De Librije en nu Oan Tafel en Grand Café JAN! in zijn geboortedorp Wergea) kookt in een speciaal pop-up restaurant een moderne, winterse maaltijd in de lente. Met o.a. ‘blote-billetjes-in-het-gras’, hete bliksem met varkenswangetjes en tafelzuren. Ook aanschuiven aan de lange kapiteinstafel? Boek dan voor € 20 p.p. een diner mee! 

  • Let op: er is beperkt plek. 
  • Prijs exclusief dranken. 
  • Eet je vegetarisch? Dat kun je bij het bestellen aangeven. 

Naast het lekkere en gezellige Captain’s Dinner in de Bidler, zijn er ook twee VIP-arrangementen ontwikkeld door Geert-Jan Vaartjes en brigade. Deze worden geserveerd in Grand-Café JAN! En proeflokaal Oan Tafel. Onder meer geschikt om je zakenrelaties mee naar toe te nemen!  

Lees meer over de VIP-arrangementen 


Under Wetter
Op de prachtige ijsbaan van Wergea en op Terschelling verbeelden acteurs, dansers, musici en figuranten het verhaal van de familie Kingma. Under Wetter is een ode aan de vele schaatsbanen die Friesland rijk is en die – ondanks warmere winters – nog altijd functioneren. Een voorstelling over verlangens en tradities, vol drama én feest.

Blijf
op de
hoogte

Kijk ook
op onze
socials

Geef een
bezoek aan
Tryater cadeau