Raze om protters

Wanneer de maat vol is.

Bestel tickets
Als niemand naar je luistert en niemand je ziet, hoe houd je je dan staande?

Wanneer de maat vol is.

In het leven van Doede (Raymond Muller) is veel veranderd. Sinds een paar weken zit hij thuis, met zijn moeder die verzorging nodig heeft. Er is geen plaats meer voor hem bij de sociale werkplaats en zijn passie voor de duivensport dreigt voor hem onbetaalbaar te worden. Voor Doede is de maat vol. Hij komt in actie en eist een podium: hij wil tijd en aandacht voor zíjn leven, voor wat híj belangrijk vindt.

In deze tragikomische voorstelling neemt Doede je mee in zijn wereld, in zijn dromen, langs de paden van zijn onvrede, eenzaamheid en verlangens. Kun jij hem horen?

Eelco Venema schrijft en regisseert Raze om protters. Hij is bij Tryater bekend als speler, maar intussen heeft hij ook een heel aantal stukken geschreven. Rooftop Memories, dat te zien was in Theater Bellevue in Amsterdam, was van zijn hand. Een paar jaar geleden schreef hij mee aan Liwwadder uitvoering van Discopigs; meer recentelijk schreef hij So happy together. Verder schreef Eelco mee aan Wie overleeft de grutto en Dorp Europa.

Credits

Eelco Venema | Eelco Venema | Aly Bruinsma, Raymond Muller, Mads Wittermans, Sonia Zwolska | Marieke Veenstra |