Kamaloka

Een bijzondere performance rondom het thema waanzin

Archief
Het Museum van de Waanzin, waar alle gedachten en ideeën mogen bestaan waar niks gek is of juist alles. Theatergroep HOMSK brengt een bijzondere performance rondom het thema waanzin.

Twee mensen hebben zichzelf buitengesloten van de wereld. Waarom? Omdat de wereld gek is geworden. Of zij. Of allebei.
Hoe dan ook, in hun steriele wereld is alles in elk geval overzichtelijk. Een muur is een muur en twee maal twee is vier. Maar toch sijpelen er altijd weer nieuwe gedachten, nieuwe ideeën door de voegen en kieren van hun muren. Sommige angstig, andere magistraal en bevrijdend.
Ze verliezen zich in schijnbaar eindeloze bespiegelingen, tomeloze tirades, rondtollende gedachtes en altijd weer die ene vraag: ben ik gek, of zijn de anderen dat?

Naast KAMALOKA is er nog meer te beleven in de vorm van beeldend werk, een geluidsinstallatie, video en een live podcast (Radio Kamaloka) in het Museum van de Waanzin.


Eelco Venema en Marjolein Ley maken en spelen de theaterperformance KAMALOKA onder eindregie van Hendrik Aerts.
Decor – Bouke Groen
Muziek – BlackboxRed (Eva van Netten en Stefan Woudstra)
Kostuum design – Jessica van Halteren
Beeld – Heleen Haijtema
Lichtontwerp – Koos de Vries
Techniek – Jelle van Abbema
Productie – Kirsten Sterker

KAMALOKA is ontwikkeld met steun van Tryater. Tryater moedigt nieuwe theatergezelschappen aan om kwalitatief hoogwaardige voorstellingen te maken.
Meer info: www.homsk.nl.


Speeldata en plekken
De Molkfabryk – Burgum                  | 24 t/m 26 sept tickets via Tryater
Schouwburg de Lawei – Drachten   | 11/12 nov tickets via www.lawei.nl


Coronaproof
De performance is coronaproof ontwikkeld, we volgen de richtlijnen van het RIVM. De anderhalve meter regel zal te allen tijde worden gehandhaafd.

Duur KAMALOKA
De performance, inclusief rondleiding door het Museum van de Waanzin, duurt ongeveer een uur en een kwartier.

Hoe werkt het?
We werken met een systeem van verschillende timeslots waarin de bezoekers worden geleid door het Museum van de Waanzin en de theaterperformance bezoeken. Er is een beperkt aantal tickets per voorstelling beschikbaar. Let bij het bestellen van de tickets op het volgende:

Twee of meer personen uit één huishouden: bestel het aantal tickets dat je nodig hebt het liefst in één keer, één bestelling voor één timeslot. Zo weten wij dat we jullie naast elkaar kunnen placeren.

Twee of meer personen uit verschillende huishoudens: bestel het aantal tickets dat je nodig hebt apart, in afzonderlijke bestellingen ieder persoon 1 ticket, maar wél voor hetzelfde timeslot. Zo weten wij dat we jullie met anderhalve meter afstand kunnen placeren.

Taal:
De performance KAMALOKA is Nederlandstalig.

Toegankelijkheid voor minder validen: neem voor meer informatie hierover contact met Jojanneke Braam via: jojannekebraam@gmail.com