Schoolvoorstellingen

Hieronder zie je de drie voorstellingen die komend seizoen als schoolvoorstellingen te boeken zijn. Je kunt je klas(en) inschrijven en dan organiseren wij deze prachtige educatieve theaterbeleving op jouw school of in de schouwburg. Voor meer informatie per voorstelling kun je doorklikken op de – hier- button.


Sûkerswiet (4+)


Een smaaksoap over geluk en ongeluk, over goed en slecht.

Meer info? Klik hier.
Boeken? Ga naar het inschrijfformulier.

 


Dit wie it waar wer (8+)

Een muzikale roadtrip over klimaatverandering, waarbij de temperatuur hoog op kan lopen en CO2 overal op de loer ligt.

Meer info? Klik hier.

Boeken? Ga naar het inschrijfformulier.

 


Jonges (14+)

Een voorstelling over ontluikende liefde, de angst om anders te zijn en de moed die ervoor nodig is om tegen de stroom in te zwemmen.

Meer info? Klik hier.

Boeken? Mail jannie@tryater.nl

 


Tryater blijft de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten houden. Bij al onze voorstellingen volgen wij de adviezen van het R.I.V.M. Als ons aanbod daardoor gewijzigd dient te worden, dan brengen we je er z.s.m. van op de hoogte. Als een voorstelling door de school wordt geannuleerd vanwege het coronavirus, dan kan dat kosteloos. Als de voorstelling door Tryater vanwege corona wordt geannuleerd, worden er uiteraard ook geen kosten in rekening gebracht. In beide gevallen wordt er gepoogd een passende oplossing te vinden. Het boeken van een voorstelling is voor een school dus geen financieel risico.

 

Educatie

We gunnen ons publiek een theaterervaring waarbij ze de tijd vergeten en zich verliezen in het moment. Waar je misschien verwondering, verbazing, maar ook vervreemding kunt ervaren. We vinden het belangrijk om verbeelding al vroeg bij kinderen kin de klas te brengen en ze op speelse wijze in aanraking te laten komen met sociaal maatschappelijke thema’s.

voor jeugd en jongeren

Schoolvoorstellingen

Hieronder zie je de drie voorstellingen die komend seizoen als schoolvoorstellingen te boeken zijn. Je kunt je klas(en) inschrijven en dan organiseren wij deze prachtige educatieve theaterbeleving op jouw school of in de schouwburg. Voor meer informatie per voorstelling kun je doorklikken op de – hier- button. Sûkerswiet (4+) Een smaaksoap over geluk en ongeluk, […]

Workshop

Workshops op maat

Inspirerende workshops waarin we onderzoeken hoe je creativiteit, taal, verhaal en verbeelding met elkaar kan verbinden.

Workshop PO/VO

Theater, hoe werkt ’t?

Inspirerende workshops waarin onderzoeken hoe je creativiteit, taal, verhaal en verbeelding met elkaar kan verbinden.

Workshop voor leerkrachten PO

Wy Spylje

Tryater ontwikkelde met Wy Spylje een toegankelijke methode en heldere werkvormen om taal, verhaal en theater in de klas toe te passen. Tijdens de speelse inspiratiebijeenkomsten bij Tryater oefen je met de methode en werkvormen.

workshop theatraal filosoferen over taal

Huh? Wat? Is dit taal?

Ooit wel eens een zin gelezen die kan verdampen als een wolk? In deze workshop gaan we theatraal filosoferen over taal.

Rondleiding

Kijkje achter de schermen

We zetten onze deuren open en laten je een kijkje nemen in de wereld van theater.