Maak kennis met…

Maarten

’tisjeboi; Maarten Dikken. Expert op het gebied van oploskoffie en je favoriete soep uit blik. Nee, zonder grappen, Try-This is hét jongerenplatform voor theatrale activiteiten in Friesland en ik mag mij gelukkig prijzen als lid van het kernteam van dit feest!

Ik ben dus Maarten, 24 lentes jong en sta op het punt af te studeren van de opleiding docent Beeldende Kunst & Vormgeving. Ik hou mij graag bezig met het vangen van (theatrale) momenten op de gevoelige plaat en de samenwerking rondom creatieve concepten. Klinkt misschien stoffig. Is het niet. In tegendeel.

Try-This is dé combinatie van alles! Toneel, decor, samenwerken, overleggen, theatrale activiteiten en gezelligheid! De workshops zijn alom bekend, maar er is meer. Veel meer. Thema-avonden, voorstellingen, lezingen, noem maar op! Hou de website in de gaten voor alle updates. Check. Het. Uit.

Hier kan ik dus zowel mijn creativiteit in kwijt als mijn creativiteit uit halen. Samenbrengen we allemaal iets anders en kunnen we er vette tijd van maken!

Meer over mij; ik hou van katten. Maar ook van honden, dus dat is vrij basic. Hou van muziek en speel gitaar a.k.a. je reguliere guy die bij een romantisch kampvuur de welbekende Wonderwall uit de snaren drukt. Hou van koken, leef vrij bourgondisch en ben praktisch getrouwd met mijn camera. Daarnaast krijg je niet alleen mij, maar ook m’n baard. Is op zich wel een plus. Vind ik.

Mocht je meer willen weten, kan je altijd mijn Facebook, Instagram of website checken!

Lobi x Maarten

Home is where the stage is