Maak kennis met…

Kim

Hoi!

Mijn naam is Kim Kooistra, lid van het kernteam van Try-This 2018. Ik studeer Leisure & Events Management op NHLStenden en ik woon ik Dokkum samen met mijn vriend en mijn hamster, Henkie.

Gisteravond was ik in shock, ik had Henkie namelijk laten vallen uit mijn handen. Het leek mij leuk om het kleine beestje in zijn loopbal te doen zodat die even lekker kon rond rennen. Helaas was hij het er niet zo mee eens dus besloot hij om in mijn vinger te bijten. Van schrik trok ik mijn vinger weg maar hij liet niet los. Eenmaal met mijn hand boven de grond liet die pas los waardoor die op de houten vloer viel.

Toen moesten we hem nog vangen, wat een karwei was dat. Die kleine beestjes zijn heel erg snel natuurlijk. Henkie zat eindelijk in een hoekje zodat wij de bovenkant van de kooi bovenop hem konden zetten. Gelukkig kon die nu niet meer ontsnappen.

Henkie zit nu weer veilig in zijn kooi, lekker te slapen. Gelukkig is er niks met hem aan de hand en lijkt die nog steeds die snelle en actieve hamster.

Kim

 

Home is where the stage is