Try This ging... net als de rest van de wereld digitaal verder.....

Dussss…. we waren een vetleuke workshopreeks van plan met de altijd enthousiaste Sarah van der Meere. En toen belanden we in quarantaine…. Dat was even schakelen, maar Sarah zou Sarah niet zijn als zij niet snel een nieuw vetleuk plan had.

De afgelopen weken heeft Sarah met zes jongeren digitaal gerepeteerd en gewerkt aan Try Freedom dé podcast over vrijheid. Op 4 mei om precies 21.00u komt ‘ie online en is ‘ie te beluisteren via www.tryater.nl en www.friesmuseum.nl

Nu al nieuwsgierig… check hier ons vet profi pr tekstje:

Hoe voelt vrijheid?
En wat betekent het als je niet vrij bent? Op 4 mei herdenken wij 75 jaar vrijheid. We denken terug aan een zwarte tijd die ver achter ons ligt. Voor Generatie Z geschiedenis…Boeit het deze generatie nog?

Try This, een club van jonge mensen, stelt zichzelf vragen, kijkt terug en vooruit. Want vrijheid is actueler dan ooit. Voor iedereen! Wat is er nodig om van vrijheid te kunnen genieten? Hebben we regels nodig om vrij te kunnen zijn?

Luister naar ons verhaal, het verhaal van zes jonge mensen anno nu.

Try This ging… net als de rest van de wereld digitaal verder….. Dussss…. we waren een vetleuke workshopreeks van plan met de altijd enthousiaste Sarah van der Meere. En toen belanden we in quarantaine…. Dat was even schakelen, maar Sarah zou Sarah niet zijn als zij niet snel een nieuw vetleuk plan had. De afgelopen […]