Tryater zoekt een productiemedewerker (0,6 fte)

vrijdag 8 juni 2018

Tryater zoekt op korte termijn (ingangsdatum in overleg) voor de afdeling productie een productiemedewerker.
De productiemedewerker is verantwoordelijk voor de uitvoering van de productiewerkzaamheden, waaronder de praktische ondersteuning van de regisseur, het artistieke team, de spelers en de technici, bewaakt de uitvoering en planning van de werkzaamheden en rapporteert hierover aan het Hoofd Productie.

TAAKOMSCHRIJVING PRODUCTIEMEDEWERKER
De productiemedewerker ondersteunt het Hoofd Productie bij het maken van productieplanningen en de organisatie en uitvoering van verschillende projecten.
De productiemedewerker ondersteunt het Hoofd Productie bij de logistiek van medewerkers en materieel. Dit betekent o.a. het bijwonen van productievergaderingen en de verslaglegging ervan, het maken van draaiboeken en repetitieplanningen.
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van taken die voortkomen uit de projectorganisatie. In de fases van voorbereiding, repetitie, montage, première, speelperiode en afronding ben je o.a. verantwoordelijk voor het organiseren van audities, het werven van vrijwilligers, de coördinatie van kostuumuitvoering, kap & grime, rekwisieten, huisvesting, de logistiek rond medewerkers en de organisatie van voorstelling gerelateerde activiteiten zoals premières.
Veel regelwerk, met vaak meerdere producties naast elkaar. Dit alles onder begeleiding van het Hoofd Productie en in nauwe samenwerking met de voorstellingsleider, de regieassistent en de coördinator vrijwilligers en horeca.
Je bent voor de producties aanspreekpunt voor kantoor, regisseur, artistiek team en uitvoerenden voor allerlei soorten kleine en grote vragen en weet ze te beantwoorden of door te verwijzen naar degene die het kan beantwoorden. Je ziet uitdaging in het oplossen van problemen.

Wij zoeken een flexibel, energiek iemand die

– goed kan werken in teamverband
– passie voor theater, muziek of aanverwante kunsten heeft en dat uitstraalt
– open en communicatief is
– nauwkeurig en efficiënt kan werken
– anticipeert en zich actief opstelt
– van aanpakken weet
– van regelen houdt
– prioriteiten weet te stellen en overzicht en rust kan bewaren in complexe situaties
– problemen inventief weet op te lossen
– goed bekend is met word en excel
– bereid is in het weekend en op onregelmatige tijden te werken
– HBO werk- en denkniveau heeft
– de Friese taal mondeling beheerst
Het hebben van een rijbewijs is wenselijk

Tryater verzoekt ook mensen met een niet Friese of Nederlandse culturele achtergrond te solliciteren

0,6 fte (dagen in overleg)
Salariëring conform Cao theater, schaal 3

De reacties kunnen gestuurd worden naar info@tryater.nl en moeten voor 25 juni 9.00 uur binnen zijn. De eerste gesprekken vinden plaats op 26 juni tussen 12.00 en 17.00 uur.