Schenkingen

Overweegt u een schenking te doen aan Tryater? Dat zouden we echt ontzettend waarderen! Naast dat u ons enorm steunt: wanneer u schenkt aan een culturele instelling geniet u extra belastingvoordeel. Dit maakt een schenking aan Tryater heel gemakkelijk en extra voordelig.

U mag namelijk het bedrag dat u jaarlijks geeft verhogen met 25% bij de belastingaangifte. Daardoor kunt u meer geven terwijl u feitelijk minder betaalt.

Schenkingen aan Tryater kunt u bijvoorbeeld periodiek doen voor een periode van minimaal vijf jaar om belastingvoordeel te genieten of natuurlijk eenmalig. Alle informatie over het aftrekken van schenkingen is hier te vinden op de website van de Belastingdienst.

Tryater en nalatenschap

Tryater opnemen in uw testament is ook één van de manieren om ons te steunen. We kunnen daarmee theater blijven maken en talent ontwikkelen, nu en in de toekomst. U kiest natuurlijk zelf aan welk doel u het toe wilt kennen, bijvoorbeeld educatie, talentontwikkeling of het blijvend mogelijk maken van mooie voorstellingen.

Wilt u een eenmalige of periodieke schenking doen, even van gedachten wisselen hierover of heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze zakelijk directeur Valentijn Fit via v.fit@tryater.nl 

Freon worden?

Als culturele instelling kunnen we altijd een extra steun in de rug gebruiken om Tryater te verstevigen, mooie voorstellingen te kunnen blijven maken, jong talent te ondersteunen en natuurlijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken met wat Tryater te bieden heeft! Wil je ons helpen dit te bereiken?

Vrijwilliger

Wat een geluk dat ze er zijn: de vrijwilligers van Tryater! Vind je het leuk om je in te zetten voor bijzondere projecten en betrokken te zijn bij ons theater?

Steun als Freon

Voor slechts €20,- word je Freon van Tryater! En daar maak je ons blij mee, want zo kunnen we doorgaan met het ontwikkelen van Fries(talig) theater. Als dank krijg je van ons exclusieve korting op bijna alle voorstellingen en uitnodigingen voor speciale Freone-activiteiten.  

 • programmabrochure van Tryater
 • twee keer per jaar de Freone-nieuwsbrief
 • korting op bijna alle voorstellingen
 • speciale Freone-activiteiten
 • collectiviteitskorting bij De Friesland Zorgverzekeraar

Freonen XL

Wil je Tryater extra steunen? Vanaf €50,- word je FreonXL! Bovenop de voordelen van de Freonen krijg je ook exclusief toegang tot één van de try-outs in de eigen theaterzaal van Tryater.

 • programmabrochure van Tryater
 • twee keer per jaar de Freone-nieuwsbrief
 • korting op bijna alle voorstellingen
 • speciale Freone-activiteiten
 • collectiviteitskorting van De Friesland Zorgverzekeraar
 • een keer per jaar gratis toegang tot één van de try-outs in de eigen theaterzaal van Tryater

Schenkingen

Overweegt u een schenking te doen aan Tryater? Dat zouden we echt ontzettend waarderen! Naast dat u ons enorm steunt: wanneer u schenkt aan een culturele instelling geniet u extra belastingvoordeel. Dit maakt een schenking aan Tryater heel gemakkelijk en extra voordelig. U mag namelijk het bedrag dat u jaarlijks geeft verhogen met 25% bij de […]