De verhalenverbinding

1000&1 verhalen aan de telefoon

Archief
Zit je alleen thuis of heb je gewoon behoefte aan een beetje vermaak? Dan bieden wij misschien uitkomst.  In het kader van Tryater Rûnom, de plek waar we activiteiten rondom voorstellingen bundelen, vertelt Tryater verhalen aan de telefoon.

Laatste kans: Aanmelden kan nog tot uiterlijk 19 mei!

Tryater vertelt verhalen. Nu dat niet op het podium kan zoeken we naar andere manieren van vertellen. Want wij willen verhalen blijven vertellen. Zeker in onzekere tijden is het fijn om even te kunnen ontkomen aan de realiteit om de rijkdom van de verbeelding op te kunnen zoeken.

Zit je alleen thuis of heb je gewoon behoefte aan een beetje vermaak? Dan bieden wij misschien uitkomst. Tryater vertelt verhalen aan de telefoon. Denk je eens in: de telefoon gaat… en ineens word je meegenomen naar het verre oosten, de wereld van prinsen, koningen en hofdames… Een intiem moment van tussen de 5 en 10 minuten, even wegdromen en door-fantaseren op de rijkdom die de verhalen ons geven. Iedereen kan zich aanmelden. Het is gratis.

Een greep uit de reacties:

Frou, jierdei (kado krigen)
“Geweldich, ferrassend. Normaal ha we hjir op Skylge Oerol. No gjin Oerol of neat. Wat misse je dan de kultuer. Gean sa troch. Jim binne sa belangryk.”
“Man; applaus, Wat mooi, ontroerend. Wat fijn dat jullie dit doen.”
“Machtich, sa moai dat jim dit dogge. Geweldich. Ek it ferhaal wie prachtich. (It ferhaal gie oer ien dy’t bisten ferstean kin) It soe wolris goed wêze, dat der nei bisten lústere waard.”
“Wat een geweldig initiatief. Dit zijn echt van die momenten die in je hoofd blijven zitten. Waar je later op terugkijkt omdat ze zo bijzonder waren. Het is zo bijzonder dat mensen in deze tijd zo creatief blijven.”

Hoe werkt het?

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Verhalenverbinding.

Je komt bij een formulier en daarop geef je aan wie je bent, wat je telefoonnummer is, wanneer je gebeld wilt worden én in welke taal het verhaal verteld moet worden. Vervolgens doen wij ons best om je binnen vijf (werk)dagen te bellen. Je krijgt dan een telefoontje van iemand van Tryater. Die zegt zijn of haar naam, maakt een praatje en vertelt het verhaal. Als het verhaal is afgelopen kan de verbinding worden verbroken.

Denk je dat je hier iemand blij mee kunt maken, iemand die zelf niet zo handig is met de computer? Bespreek het met hem of haar en vul het formulier voor diegene in.


Donatie
We horen graag na afloop wat je ervan vond; met een mail (kaarten@tryater.nl) of op social media (#Ferhaleferbining).
Als je er wat voor over hebt kan dat ook.  Je kunt een kleine bijdrage doen op NL16 RABO 0105 3960 87  op naam van Tryater ovv ‘Donatie verhalenverbinding’.

Wil je een structurele bijdrage leveren dan kun je ook Freon van Tryater worden. Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden.

Pers

"Verhalen van Tryater"

— Omrop Fryslân - 21 april 2020

Andere voorstellingen

Donatie aan Tryater

1000&1 Nacht: online – live gespeeld