Tryater Rûnom: Fryslân fan boppen 23 en 27 april

Te zien op Omrop Fryslân

Archief
Fryslân fan boppen neemt heel Fryslân mee, ook in de verhalen die Tryater vertelt. Op 23 april is een fragment op de voormalige vuilstort van Leeuwarden te zien en op 27 april maken we een romance tussen twee auto's .


Tryater vertelt verhalen. Nu dat niet op het podium kan zoeken we naar andere manieren van vertellen. We doen dat in het kader van Tryater Rûnom, de plek waar we de ruimte nemen om andere activiteiten dan voorstellingen te organiseren. Want we willen verhalen blijven vertellen. Zeker in onzekere tijden van thuisblijven en afstand houden is het fijn om even te ontsnappen aan de realiteit, om de rijkdom van de verbeelding op te zoeken.

23 april: 1000&1 Nacht
Tryater gaat nog één keer terug naar de voormalige vuilstort van Leeuwarden. Geen 1000&1 Nacht op die plek, maar Fryslân fan boppen hangt boven de locatie en laat de allereerste zin van de koning uit 1000&1 Nacht zien. Van daaruit hoopt Tryater het publiek eind mei mee te nemen naar de online uitvoering van de voorstelling. Op de website en op social media houden we iedereen op de hoogte. Het fragment van Tryater is donderdag 23 april te zien

27 april: Autoliefde
Tryater vertelt verhalen, verhalen van hoop en liefde. Fryslân fan boppen is getuige van een romance tussen 2 auto’s. Een verhaal dat laat zien dat ook op afstand liefde kan bestaan. Op Koningsdag kan iedereen op Omrop Fryslân meeleven met het verhaal van een prachtige Autoliefde in het noorden van Fryslân. Onweerstaanbaar en ontroerend. Niet missen op maandag 27 april.