TRY THIS 6.0

Tryater wil jongeren meer betrekken. Met TRYTHIS?! krijg je de kans om het roer van ons over te nemen en zelf aan de slag te gaan.

Archief
TRY THIS 6.0 start in het najaar van 2016. In oktober en november organiseren we een aantal workshopsessies met een presentatie op 7 en 8 december.


KLIK HIER OM JE KAARTEN TE RESERVEREN


Wat is Try This?!

Jongeren zijn het publiek van de toekomst. Daarom willen we graag een band met je opbouwen. In dit project hebben we er voor gekozen om heel nauw samen te werken. Je mag het bijna van ons overnemen. Het motto: Ga je gang, Take over.

De acteurs, de regisseurs, de vormgevers en de productieploeg bestaan allemaal uit jongeren tussen de 17 en 26 jaar.


TRYTHIS?! 6.0

Wat is jouw waarheid? – Surprise is the essence of humor, and nothing is more surprising than truth. (Bill Watterson – cartoonist)

Ook dit najaar ging TRYTHIS?! van start. Na de succesvolle edities van vorige jaren werden in oktober en november opnieuw een aantal workshops georganiseerd. De eindpresentatie is op 7 en 8 december.

Onder begeleiding van theatermakers Tim Verbeek, Karel Hermans en Eelco Venema werd in vier workshops gewerkt aan een eigen presentatie. Jongeren gaven er zelf invulling aan: het podium is van hun. TRY THIS and TAKE OVER! Als speler ben je in charge om met vragen, opdrachten en begeleiding van de regisseur eigen materiaal te maken. Scènes, toffe beelden, eigen teksten en andere wonderlijke ideeën die jij op het podium wilt brengen.

Het thema van deze editie is gebaseerd op de voorstellingen “De wierheid fan Wylgeragea” en “So Happy together”.


PRESENTATIES


KLIK HIER OM JE KAARTEN TE RESERVEREN


 trythis_logo_subsidienten

Andere voorstellingen

De wierheid fan Wylgeragea