Tryater Rûnom: Schrijven met en voor vergeten groep

Tryater Rûnom: schrijfworkshop + voorstellingsbezoek

Archief
De schrijfsessie is op dinsdag 12 november van 19.30 – 21.30 uur bij Tryater. Schrijven is in deze sessie een middel om de ander te leren kennen.

Waar moet je naartoe als je niet kunt meekomen in het harde bestaan van tegenwoordig en als je bijvoorbeeld niet in een gewoon bedrijf kunt werken? Is er nog plek en ruimte voor hen? Daarover gaat de nieuwe theatervoorstelling ‘Raze om protters’ van Tryater. De ‘vergeten groep’, die bij instellingen zoals Caparis werkt of geen passend werk kan vinden, krijgt het in onze maatschappij steeds zwaarder en verdwijnt misschien wel uit het straatbeeld als er niet op wordt gelet.

Schrijven is in deze sessie een middel om de ander te leren kennen. We gaan in gesprek met mensen uit deze ‘vergeten groep’ en schrijven hun verhalen op in de vorm van een monoloog. Schrijven in een sociale setting dus, met ruimte voor onderzoek en experiment in taal en meertaligheid.

Wil je meedoen? Geef je dan op. Je gaat dan naar de voorstelling ‘Raze om protters’ op vrijdagavond 8 november in Hurdegaryp. De schrijfsessie is op dinsdag 12 november van 19.30 – 21.30 uur bij Tryater. Deze combi kost €15,50 per deelnemer. Je kunt je aanmelden bij Sytse Jansma s.jansma@tryater.nl. Wees er snel bij, er is een maximum aantal deelnemers.

Andere voorstellingen

Raze om protters

Tryater Rûnom ‘Aan Tafel’ bij Lewinski