Rondleiding in Zalen Schaaf en stadswandeling (17 en 18 april)

Gratis in combinatie met voorstellingskaart

Archief
Gratis te boeken in combinatie met een kaart voor de voorstelling: een rondleiding in Zalen Schaaf + stadswandeling op 17 of 18 april voorafgaand aan de voorstelling Trouwfeesten, processen enz... 

Tryater speelt in Zalen Schaaf: Trouwfeesten en processen, vuile hoeren, bedriegers, slechte ouders, onnozele kinderen enzovoorts tot in het einde der tijden van 26 maart tot en met 20 april.

Ontmoet in deze volkse komedie zes groteske personages die sneller praten dan ze denken. Schuldig aan hun leed en dat van de ander. Die in hun zoektocht naar geluk wroeten, liegen, bedriegen en liefhebben. Maar doen we dat stiekem niet allemaal?

Speciale actie: Rondleiding in Zalen Schaaf + stadswandeling door A Guide to Leeuwarden

A Guide to Leeuwarden verzorgt de speciale rondleiding + stadswandeling voor aanvang van de voorstelling. Deze tour duikt in de geschiedenis van het historische stadstheater en omgeving. Ontdek het verhaal van dit 221 jaar oude theatercomplex met zijn slachtkelders, binnentuin en kerkvloer en loop voor de voorstelling mee met één van de gidsen. Je zult Zalen Schaaf met andere ogen gaan bekijken.

De stadswandeling is, in combinatie met de voorstelling, gratis te boeken op onderstaande data:

Woensdag 17 april: rondleiding + stadswandeling 18.30 – 19.30 uur, aanvang voorstelling 20.00 uur
Donderdag 18 april: rondleiding + stadswandeling 18.30 – 19.30 uur, aanvang voorstelling 20.00 uur

Speeldata & locatie
Trouwfeesten, processen enz… is van 26 maart t/m 20 april te zien op locatie in Zalen Schaaf. Dit is het eveneens het start- en eindpunt voor de stadswandeling.

Bestel snel, er is beperkte beschikbaarheid voor de stadswandeling!

N.B. Naast het boeken van een plaats bij de rondleiding+stadswandeling dient u nog apart een kaart voor de voorstelling te reserveren!

Andere voorstellingen

Tryater speelt in Zalen Schaaf: Trouwfeesten en processen, vuile hoeren, bedriegers…