Proloog Dorp Europa in de huiskamer

Hoe woont Friesland?

Archief
Hoe woont Friesland? Tryater speelt Dorp Europa ook in huiskamers. Met een kleine cast. Als een proloog op de voorstelling die op de bedrijvenlocaties wordt gespeeld.  

Op zo’n 50 plaatsen spelen we een intieme voorstelling in een huiskamersetting. De capaciteit is maar klein, aanmelden is noodzakelijk. Kaarten worden niet aan de deur verkocht maar zijn voor € 7,50 per stuk te bestellen via deze website.

Drie spelers – een Fries, iemand ergens anders uit Europa vandaan en een muzikant – spelen een korte voorstelling over de thematiek die in de voorstelling Dorp Europa ook wordt aangesneden. Toegankelijk en met muziek. In de intieme setting, die we met z’n allen hebben in de huiskamer, praten we na over onszelf. Over wie we zijn, hoe een ander daar tegenaan kijkt en hoe wij tegen anderen aankijken.

Welkom in het Dorp. Dorp waar je woont, waar je werkt, waar je familie is of waar je weleens op vakantie gaat.
Welkom in Europa. Europa waar je woont, waar je werkt, waar je familie is of waar je weleens op vakantie gaat.
Dorp Europa, op de plekken waar gewoond en gewerkt wordt en waar de toekomst ter wereld komt!

Het is niet noodzakelijk om de proloog bij te wonen om de voorstelling op één van de bedrijvenlocaties te bekijken.Beide voorstellingen kunnen los van elkaar worden bezocht. Maar het mooiste is natuurlijk wel om beide mee te maken!

De huiskamervoorstellingen van Dorp Europa zijn mede mogelijk gemaakt door het BankGiro Loterij Fonds.

Speellijst prologen in de huiskamer en voorstellingen op bedrijfslocaties

 

 

Credits

Beppe Costa, Eva Meijering, Romke Gabe Draaijer | Sjoerd Blom, Aly Bruinsma, Sonia Zwolska | Marjolein Ley, Klaus Jürgens, Brecht Wassenaar |

Andere voorstellingen

Dorp Europa