Nacht Livestream – NL monoloog

Avontuurlijke en intieme online ervaring

Archief
Avontuurlijke en intieme online ervaring

Deze volledig online versie van Nacht is te zien op zaterdag- en zondagavond 8 en 9 mei. Voor iedereen die buiten het Friese vasteland woont en Nacht niet wil missen en voor iedereen die om een andere reden geen acteur aan de deur kan of wil ontvangen.

De dag loopt op zijn eind. De stilte trekt over Fryslân. Een verpleger, een vrouw die voor het eerst na lange tijd weer buiten komt, een journaliste: allemaal zijn ze ‘s avonds onderweg. Waarom slapen ze niet? En wat doen ze zo laat nog buiten?

In de film Nacht, die je vanaf je eigen bank bekijkt, volg je tien personages die om verschillende redenen waken. Je bent getuige van hun tragikomische dromen, verlangens, twijfels en angsten. Ze troosten je de nacht in. Zodat alles lichter wordt.
Van één van hen zie je een indringende, speciaal gefilmde monoloog. Bij de Nederlandstalige monoloog is dat palliatief verzorger Vincent (Karel Hermans). Kies je voor de Friestalige monoloog dan krijg je de naar haar dochter zoekende Vera (Joke Tjalsma) te zien.De voorstelling werd gemaakt door het team achter de Oerol-hit ​Part-Time Paradise ​(Aukje Schaafsma, Karel Hermans, Tatiana Pratley en schrijver Wessel de Vries) in samenwerking met Sjoeke-Marije Wallendal (2018-openingsvoorstelling​Marijke Muoi)​.


Zo werkt het

De voorstelling is geheel online. Je kunt kiezen uit twee data (8 en 9 mei) en twee tijden (20.00 uur en 21.30 uur). Verder kun je kiezen in welke taal – Nederlands met acteur Karel Hermans en Fries met actrice Joke Tjalsma – je de monoloog wilt zien. Ongeveer 24 uur van tevoren krijg je jouw persoonlijke inloglink. De kosten zijn € 10,- per stream. Je kunt natuurlijk ook beide versies bestellen, op aansluitende tijden of dagen!

Liever de gewone versie van Nacht zien (online + live opritmonoloog)? Boek hier

Vragen? Mail naar kaarten@tryater.nl

Wil je na afloop een reactie kwijt? Dan kan dat hier

*Het reserveren van kaarten kan tot uiterlijk 1 dag voor de gekozen stream.
*De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten
*Entreeprijzen: € 10,- per stream. Bestel je in 1x twee streams, dan betaal je slechts € 15,-.

Nacht Bed&Breakfast Arrangement

Woon je niet in Friesland maar wil je toch graag live Nacht meemaken? Dat kan! Boek dan voor € 114,50 (prijs op basis van twee personen) ons Nacht Bed&Breakfast Arrangement. Wij regelen een overnachting voor je in een leuke Bed&Breakfast en zorgen ervoor dat er ’s avonds een acteur voor je deur staat!

Inbegrepen in het arrangement
– overnachting voor twee personen inclusief ontbijt
– toegangskaarten voor twee personen

Voor meer info over en/of het boeken van het arrangement kun je terecht bij Hilly Kronemeijer: h.kronemeijer@tryater.nl

Karel Hermans speelt Vincent
Joke Tjalsma speelt Vera

Andere voorstellingen

Nacht Livestream – FRL monoloog