De Onverwoestbaren

Een ongekende familiekroniek over leed, gelach en geouwehoer in een serie monologen door actrice Anna Raadsveld.

Archief
Geannuleerd ivm verlenging van de lockdown.

Een ongekende familiekroniek over leed, gelach en geouwehoer in een serie monologen door actrice Anna Raadsveld.

De Onverwoestbaren vertelt de verhalen van een ondoorgrondelijke familie door de ogen van verschillende familieleden, allen gespeeld door actrice Anna Raadsveld. Alle karakters worstelen met het leven, zoeken vaste bodem, houvast en betekenis in hun noodlot, maar weten zich tegelijk te sterken met een enorme vitaliteit, kracht en humor.

Raadsveld neemt je mee in een reeks monologen van familieleden, wiens levenslust wellicht kraakt maar nooit breekt. Ondersteund door livemuziek van muzikant Mats Voshol komen de emoties en karakters samen tot een ontroerende voorstelling waarin de wrangheid van het leven toch ook tot een lach kan leiden.


Anna Raadsveld werd geboren in IJlst (1990) en groeide op in Friesland. Ze studeerde af aan de Toneelacademie Maastricht (2010 – 2014), waarna ze onder andere de hoofdrol van Ietje van Dijk speelde in de televisieserie Goedenavond dames en heren, uitgezonden door Omroep MAX en in Solness van Het Nationale Toneel in 2015. Begin dit jaar speelde ze in Trouwerijen en rjochtsaken, ensfh. van Tryater. Voor De Onverwoestbaren ondersteunt Tryater haar in de uitvoer van de voorstelling.

Credits

Anna Raadsveld | Anna Raadsveld | Mats Voshol | Club Nel |
Anna Raadsveld

Pers

"Anna Raadsveld, het diepe in"

— Leeuwarder Courant

"Actrice Anna Raadsveld maakt haar droom waar"

— Friesch Dagblad