Kaartverkoop

Kaarten bestellen, annuleren, ruilen en verlies

Kaarten bestellen kan online via deze website. Bestellen kan ook bij bekende voorverkoopplaatsen in stad en dorp. Bij bestellingen via deze website kunt u betalen met IDEAL en Podiumcadeaukaart. De toegangskaarten krijgt u per mail toegezonden. U kunt ze zelf uitprinten en meenemen naar de voorstelling. Kaarten voor voorstellingen in een schouwburg zijn alleen bij de schouwburgen te krijgen.

Lukt het niet om online kaarten te bestellen? Op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur kunt u ook kaarten bij Tryater bestellen op: 058 2539550.

Bent u onverhoopt verhinderd? Dan kunt u uw toegangskaarten tot uiterlijk één (werk)dag voor de voorstelling annuleren of omboeken naar een andere datum. Neem hiervoor contact op met Tryater op telefoonnummer 058-2882335 of via kaarten@tryater.nl. Bent u uw kaart(en) kwijt? Neem dan contact op met Tryater om een duplicaat kaart aan te vragen. Indien de voorstelling wordt geannuleerd krijgt u de kosten voor het toegangsbewijs retour. Administratiekosten (€2,-) en portkosten worden niet terugbetaald.