Kijkje achter de schermen

Er zijn veel mensen die er van dromen om acteur te zijn. Anderen blijven (en kijken) liever achter de schermen. Neem een kijkje in het repetitielokaal, loop over de verschillende afdelingen, voel aan kostuums, verwonder je over alle techniek en ruik aan het vers gemaakte decor. Kortom; kijk en ervaar wat er allemaal gebeurt bij Tryater.


Het theaterbedrijf is een dynamisch bedrijf. Er gebeurt veel onzichtbaar achter de schermen, maar dat is juist heel interessant. Een rondleiding geeft een kijkje in de keuken van het theaterbedrijf. Voor scholen en bedrijven, maar ook voor buurtverenigingen of andere clubs.

Capaciteit

+/- 25 per rondleiding

Duur

minimaal 60 minuten

Locatie

bij Tryater

Periode

Op aanvraag, het gehele jaar door

Wij adviseren u graag

Jelly Steenstra: j.steenstra@tryater.nl

Voor jou

Tryater is veelzijdig en creatief, brengt kwaliteit en is geworteld in de regio. Bij Tryater wordt ‘out of the box’ gedacht. Geen zee is te diep, geen berg te hoog. De expertise van de medewerkers reikt verder dan alleen de voorstellingen. Die expertise willen we graag delen. Stap bij ons binnen en laat u verrassen. Ons prachtige gebouw, de mooie locatie, de bijzondere atmosfeer van ons theaterbedrijf, de open communicatie van onze medewerkers. Het zijn een paar aspecten van het geheel dat wij te bieden hebben.

Locatie

Zaalhuur & catering

Een originele locatie voor uw feest, receptie, bijeenkomst of evenement.

Workshop

Workshops op maat

Inspirerende workshops waarin je creativiteit, taal, verhaal en verbeelding met elkaar verbindt.

Rondleiding

Kijkje achter de schermen

We zetten onze deuren open en laat je een kijkje nemen in de wereld van theater.