Workshops op maat

‘Spelen is de hoogste vorm van onderzoek’, zei Albert Einstein. Door te spelen leg je verbindingen en leer je hoe het leven werkt. Je experimenteert, onderzoekt, verkent grenzen en ontdekt mogelijkheden.


Theater neemt je mee in verhalen en prikkelt je verbeelding.

Dat is wat wij bij Tryater het liefste doen. Verhalen vertellen en op een magische wijze verbinding maken met jezelf, met anderen en met de wereld. Een verhaal is voor ons brein de meest functionele manier van kennis verwerken. Waarom spelen wij dit verhaal voor jou en wat heeft het met jou te maken?  Wat vertelt deze voorstelling jou?

Ongekende vaardigheden

Hoe leer je nu op school? Wat heb jij nodig voor je toekomst? Vaardigheden van de 21e eeuw. Creativiteit, kritisch en probleemoplossend denken, nieuwsgierigheid. Theater maken en kijken is bij uitstek geschikt om deze vaardigheden te trainen. Al ons aanbod is voorzien van inspirerend  materiaal voor leerling en docent.

Prijs

Op aanvraag

Neem contact op met

sytse@tryater.nl

of bel 05828823355

Educatie

We gunnen ons publiek een theaterervaring waarbij ze de tijd vergeten en zich verliezen in het moment. Waar je misschien verwondering, verbazing, maar ook vervreemding kunt ervaren. We vinden het belangrijk om verbeelding al vroeg bij kinderen kin de klas te brengen en ze op speelse wijze in aanraking te laten komen met sociaal maatschappelijke thema’s.

voor jeugd en jongeren

Schoolvoorstellingen

Hieronder zie je de drie voorstellingen die komend seizoen als schoolvoorstellingen te boeken zijn. Je kunt je klas(en) inschrijven en dan organiseren wij deze prachtige educatieve theaterbeleving op jouw school of in de schouwburg. Voor meer informatie per voorstelling kun je doorklikken op de – hier- button. Sûkerswiet (4+) Een smaaksoap over geluk en ongeluk, […]

Workshop

Workshops op maat

Inspirerende workshops waarin we onderzoeken hoe je creativiteit, taal, verhaal en verbeelding met elkaar kan verbinden.

Workshop PO/VO

Theater, hoe werkt ’t?

Inspirerende workshops waarin onderzoeken hoe je creativiteit, taal, verhaal en verbeelding met elkaar kan verbinden.

Workshop voor leerkrachten PO

Wy Spylje

Tryater ontwikkelde met Wy Spylje een toegankelijke methode en heldere werkvormen om taal, verhaal en theater in de klas toe te passen. Tijdens de speelse inspiratiebijeenkomsten bij Tryater oefen je met de methode en werkvormen.

workshop theatraal filosoferen over taal

Huh? Wat? Is dit taal?

Ooit wel eens een zin gelezen die kan verdampen als een wolk? In deze workshop gaan we theatraal filosoferen over taal.

Rondleiding

Kijkje achter de schermen

We zetten onze deuren open en laten je een kijkje nemen in de wereld van theater.