Kijkje achter de schermen

Er zijn veel mensen die er van dromen om acteur te zijn. Anderen blijven (en kijken) liever achter de schermen. Neem een kijkje in het repetitielokaal, loop over de verschillende afdelingen, voel aan kostuums, verwonder je over alle techniek en ruik aan het vers gemaakte decor. Kortom; kijk en ervaar wat er allemaal gebeurt bij Tryater.


Geniet met de leerlingen van een boeiende rondleiding achter de schermen van Tryater. Waar mogelijk met repetitiebezoek.

Capaciteit

+/- 25 per rondleiding

Duur

minimaal 60 minuten

Locatie

bij Tryater

Prijs

€ 3,- (incl. BTW per deelnemer)

Periode

Op aanvraag, het gehele jaar door

Neem contact op met

sytse@tryater.nl

of bel 0582882335

Educatie

We gunnen ons publiek een theaterervaring waarbij ze de tijd vergeten en zich verliezen in het moment. Waar je misschien verwondering, verbazing, maar ook vervreemding kunt ervaren. We vinden het belangrijk om verbeelding al vroeg bij kinderen kin de klas te brengen en ze op speelse wijze in aanraking te laten komen met sociaal maatschappelijke thema’s.

voor jeugd en jongeren

Voorstellingen

  Breien (4+) Breien gaat over die verwondering. Over groeien en groter worden. Over nadenken over later en terugkijken op hoe het het eerst was. Leren, zelf uitvinden, veranderen. Meer info? Klik hier. Boeken? Ga naar het inschrijfformulier. Dit wie it waar wer (8+) Een muzikale roadtrip over klimaatverandering, waarbij de temperatuur hoog op kan lopen […]

Workshop

Workshops op maat

Inspirerende workshops waarin we onderzoeken hoe je creativiteit, taal, verhaal en verbeelding met elkaar kan verbinden.

Workshop PO/VO

Theater, hoe werkt ’t?

Inspirerende workshops waarin onderzoeken hoe je creativiteit, taal, verhaal en verbeelding met elkaar kan verbinden.

Workshop voor leerkrachten PO

Wy Spylje

Tryater ontwikkelde met Wy Spylje een toegankelijke methode en heldere werkvormen om taal, verhaal en theater in de klas toe te passen. Tijdens de speelse inspiratiebijeenkomsten bij Tryater oefen je met de methode en werkvormen.

Rondleiding

Kijkje achter de schermen

We zetten onze deuren open en laten je een kijkje nemen in de wereld van theater.