TRY THIS 7.0 start in het voorjaar van 2017. In maart en april organiseren we een aantal workshops met een presentatie op 19 en 20 april 2017.

woensdag 19 april 2017 – donderdag 20 april 2017

TRY THIS 7.0

Een wereldreis in je eigen stad - A journey of a thousand miles, begins with a single step. (Confusius)

TRYTHIS?! 7.0 | PRESENTATIE

Een wereldreis in je eigen stad –  A journey of a thousand miles, begins with a single step. (Confusius)

Op woensdag 19 en donderdag 20 april vinden de presentaties plaats van TRYTHIS?! Dit voorjaar hebben zo’n twintig jongeren tussen de 17 en 26 jaar een serie workshops gevolgd. Onder begeleiding van theatermakers (Eelco Venema en Sjoerd Blom) hebben ze gewerkt rond het thema ‘Een wereldreis in je eigen stad’. 

Met het project TRYTHIS?! willen we jonge mensen meer betrekken bij de activiteiten van Tryater. Jongeren zijn zelf in charge om met vragen, opdrachten en begeleiding van de regisseur eigen materiaal te maken. Scènes, toffe beelden, eigen teksten en andere wonderlijke ideeën die zij op het podium wilt brengen. Daarnaast hebben ze een aantal voorstellingen gezien ter inspiratie van de eigen presentatie.

Naast de mogelijkheid om zelf te spelen, is er een achter de schermen ook een ploeg van jonge mensen bezig. Zij zijn verantwoordelijk voor organisatie, promotie en de financiële kant. Tryater ondersteunt dit kernteam met al haar expertise.

Het thema van deze editie is gebaseerd op ‘Wereldburgers van de Voorstreek‘.


ALLES OP EEN RIJTJE


Wat is TRYTHIS?!

Jongeren zijn het publiek van de toekomst. Daarom willen we graag een band met je opbouwen. In dit project hebben we er voor gekozen om heel nauw samen te werken. Je mag het bijna van ons overnemen. Het motto: Ga je gang, Take over.

De acteurs, de regisseurs, de vormgevers en de productieploeg bestaan allemaal uit jongeren tussen de 17 en 26 jaar.


Mede mogelijk gemaakt door: trythis_logo_subsidienten

Speciale dank aan: Leeuwarden Studiestad